Téli Vízálló Érintőképernyő Kesztyű

VÁSÁROLD MEG ITT

A meleg téli kesztyűk lehetővé teszik, hogy működtesd az érintőképernyős eszközeid, míg melegen tartod a kezeid a hideg téli hónapokban.


VÁSÁROLD MEG ITT

Méretek

Termékár:
15 000 Ft.
Eladási ár:
9 490 Ft.
Készleten. Magas kereslet! Szerezd meg a tiéd ma!

100%-ban Biztonságos vásárlás

Utánvétes fizetés

1-3 napos gyors szállítás

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT
2x
2x Téli Vízálló Érintőképernyő Kesztyű Csomagár: 14 980 Ft. 30 000 Ft.
Első vásárlásom innen. Az ár és a tapasztalat összességében nagyon jó volt. A fiamnak születésnapja volt, és egy kicsit késtem a szülinapi ajándékokkal, de szerencsét próbáltam. A szülinapja előtt egy nappal hozták a csomagot, amely nagyon lenyűgöző. És a fiamnak nagyon tetszett az ajándék! Fogok még innen vásárolni!
Nagyon szeretem ezt az üzletet, remek termékek vannak, és az alkalmazottak azonnal válaszoltak a vásárlói kérdésekre. Nagyon ajánlom 😊
Ez a bolt lassan az egyik kedvencem lesz, ami az online vásárlást illeti. A termékekről készített képek nagyon valósághűek, pont úgy néznek ki, mint a termék, amelyet megkapsz, és ezért az árért nagyon jó. A szállítás is nagyon gyors, az ügyfélszolgálatuk pedig gyorsan reagál, és mindig megválaszolják a kérdéseket.
A termék nagyon jól be volt csomagolva, és a termék minősége tökéletes volt. A covid folyamán 3 nap alatt kaptam meg a csomagot, ami elképesztő! Nagyon-nagyon elégedett vagyok: D

A téli hideg nehézzé teszi a kezek melegen tartását, miközben böngésszük a készülékeinket. Szerencsére, ezek a kesztyűk mindkét problémát megoldják!

NE HAGYD KI EZT A KÜLÖNLEGES AJÁNLATOT!

SPECIFIKÁCIÓK

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
G
Gaál István

Elégedett voltam.

T
Tőkésné Kovács Zita

Téli Vízálló Érintőképernyő Kesztyű

-37%
15 000 Ft. 9 490 Ft.