Vissza

Szállítás és fizetés

A gyors szállítás az egyik prioritásunk és cégünk küldetése. Általában egy napot vesz igénybe, hogy feldolgozzuk a megrendeléseid és átadjuk a szállítási szolgálatnak. Amint a kézbesítőszolgálat átveszi a csomagokat, számíthatsz arra, hogy megrendelésed a becsült szállítási időn belül megérkezik. Az alábbi táblázatra hivatkozhatsz:

ORSZÁG

SZÁLLÍTÁSI IDŐK

Italy

2-3 nap

Slovenia

1-2 nap
Czech Republic

4-7 nap

Poland

4-7 nap

Slovakia

3-6 nap

Hungary

3-4 nap

Croatia

2-3 nap

Germany & Austria

2-3 nap

Az egyedüli kivétel azok a termékek, amelyek nincsenek raktáron. Az olyan termékek megérkezése, amelyek nincsenek raktáron, általában további 7-10 napot vesznek igénybe. Ha a termék nem érkezik meg időben, kérjük értesíts minket az email címünkön: [email protected]

A szállítási költség a helyzettől, a terméktípustól és a rendelés leadásakor kínált ajánlatunktól függ.

  • A normál szállítás díja: 400 Ft. -2,000 Ft. előre fizetett rendelésekre (bankkártya vagy PayPal) és a helyzetedtől függően. További 800 Ft. -t fogunk levonni utánvétes fizetés esetében.
  • Speciális ajánlatok: Ingyenes szállítást kínálunk a weboldalunkon vagy a hirdetéseinkben található speciális ajánlatainkra.
  • Távoli helyszínek: Néhány távoli sziget különleges szállítási módot igényel, amelynek költsége 8000 Ft. -12000 Ft. között van.

 

FIZETÉSI OPCIÓK

  • Utánvétes fizetés
  • Hitelkártya vagy bankkártya/betéti kártya (a szolgáltatást a Braintree biztosítja, egy PayPal társaság)
  • PayPal

Email-ben küldjük a számlákat, így megtörténhet, hogy a spam mappába fog érkezni, vagy egyáltalán meg sem érkezik. Ha nem kaptad meg a számlát, kérjük értesíts minket a következő email címen: [email protected] és újra elküldjük. Kérjük, vedd tudomásul, hogy társaságoknak nem biztosítunk számlát, mert mi egy B2C társaság vagyunk. A bejáratnál történő rendelésekhez, kérjük küldj egy emailt az [email protected] email címre »nagykereskedelmi ajánlatkérés« tárggyal.