BLACK FRIDAY

EDGEROLL® Szélfestő henger

VÁSÁROLD MEG ITT

🖌️Segít abban, hogy a kevés tapasztalattal rendelkezők vagy akár a teljesen kezdők is szép, hibátlan felületeket alkothassanak!

  • A falak ismét gyönyörűek lesznek!
  • Ezzel még a gyerekek is tudnak festeni!
  • Az otthonfelújítási munkálatok sosem voltak még ennyire egyszerűek!

VÁSÁROLD MEG ITT

-50%
Készleten. Magas kereslet! Szerezd meg a tiéd ma!
7 955 Ft.
Termékár: 15 895 Ft.

100%-ban Biztonságos vásárlás

Utánvétes fizetés

1-3 napos gyors szállítás

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT
KÜLÖNLEGES AJÁNLAT
2x
2x EDGEROLL® Szélfestő henger Csomagár: 14 110 Ft. 31 790 Ft.

Első vásárlásom innen. Az ár és a tapasztalat összességében nagyon jó volt. A fiamnak születésnapja volt, és egy kicsit késtem a szülinapi ajándékokkal, de szerencsét próbáltam. A szülinapja előtt egy nappal hozták a csomagot, amely nagyon lenyűgöző. És a fiamnak nagyon tetszett az ajándék! Fogok még innen vásárolni!

Nagyon szeretem ezt az üzletet, remek termékek vannak, és az alkalmazottak azonnal válaszoltak a vásárlói kérdésekre. Nagyon ajánlom 😊

Ez a bolt lassan az egyik kedvencem lesz, ami az online vásárlást illeti. A termékekről készített képek nagyon valósághűek, pont úgy néznek ki, mint a termék, amelyet megkapsz, és ezért az árért nagyon jó. A szállítás is nagyon gyors, az ügyfélszolgálatuk pedig gyorsan reagál, és mindig megválaszolják a kérdéseket.

A termék nagyon jól be volt csomagolva, és a termék minősége tökéletes volt. A covid folyamán 3 nap alatt kaptam meg a csomagot, ami elképesztő! Nagyon-nagyon elégedett vagyok: D

A FALAK ISMÉT GYÖNYÖRŰEK LESZNEK!

NE HAGYD KI EZT A KÜLÖNLEGES AJÁNLATOT!

-50%
15 895 Ft. 7 955 Ft.
-50%
15 895 Ft. 7 955 Ft.