Bluetooth-os szélvédőre vetítő LED-es kijelző

VÁSÁROLD MEG ITT

Mutass egyéni üzeneteket, emojikat és gifeket a mögötted ülő sofőröknek ezzel a hangvezérlésű Bluetooth-os LED-panellel!


  • Vicces emojik és gifek széles választéka, egyéni képek és ... Olvass többet

VÁSÁROLD MEG ITT

-20%
Készleten. Magas kereslet! Szerezd meg a tiéd ma!
19 990 Ft.
Termékár: 25 000 Ft.

100%-ban Biztonságos vásárlás

Utánvétes fizetés

1-3 napos gyors szállítás

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT
KÜLÖNLEGES AJÁNLAT
2x
2x Bluetooth-os szélvédőre vetítő LED-es kijelző Csomagár: 35 980 Ft. 50 000 Ft.
Első vásárlásom innen. Az ár és a tapasztalat összességében nagyon jó volt. A fiamnak születésnapja volt, és egy kicsit késtem a szülinapi ajándékokkal, de szerencsét próbáltam. A szülinapja előtt egy nappal hozták a csomagot, amely nagyon lenyűgöző. És a fiamnak nagyon tetszett az ajándék! Fogok még innen vásárolni!
Nagyon szeretem ezt az üzletet, remek termékek vannak, és az alkalmazottak azonnal válaszoltak a vásárlói kérdésekre. Nagyon ajánlom 😊
Ez a bolt lassan az egyik kedvencem lesz, ami az online vásárlást illeti. A termékekről készített képek nagyon valósághűek, pont úgy néznek ki, mint a termék, amelyet megkapsz, és ezért az árért nagyon jó. A szállítás is nagyon gyors, az ügyfélszolgálatuk pedig gyorsan reagál, és mindig megválaszolják a kérdéseket.
A termék nagyon jól be volt csomagolva, és a termék minősége tökéletes volt. A covid folyamán 3 nap alatt kaptam meg a csomagot, ami elképesztő! Nagyon-nagyon elégedett vagyok: D

Hagyj vicces üzeneteket a mögötted haladó sofőröknek!

NE HAGYD KI EZT A KÜLÖNLEGES AJÁNLATOT!

-20%
25 000 Ft. 19 990 Ft.