Baromfi itatószelepek /// 5 pcs

VÁSÁROLD MEG ITT

😯 Ne hagyja, hogy a csirkék szomjasak legyenek, engedje inkább, hogy igyanak a kedvenc itatójukból! Minden hordóra felteheti, amelyikre csak akarja! A csirkék csodálkozni fognak!

✅ A vízszintes oldalsó tartó erősebb és vékonyabb, így a csirkeitató csepegtetője tartósabb, és mindig friss, ürüléktől és egyéb szennyeződésektől mentes vizet fognak kapni a baromfik.

✅ Telepítési útmutatónk előírásainak betartása esetén nem kell aggódnia többet, hogy az itató esetleg szivárogni fog. E termék a baromfik gyors és egyszerű itatását teszi lehetővé.

✅ Ez egy ideális fejlesztés, amely lehetővé teszi a csirkék gyors megtanítását az itatóból való önálló ivásra. A speciális csirkeitató szelepek a vizet egyből a baromfi csőrébe eresztik, ahogy csőrüket a szelephez érintik.

❗️5 db. / csomag❗️

 

VÁSÁROLD MEG ITT

-47%
Készleten. Magas kereslet! Szerezd meg a tiéd ma!
4 790 Ft.
Termékár: 8 995 Ft.

100%-ban Biztonságos vásárlás

Utánvétes fizetés

1-3 napos gyors szállítás

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT
KÜLÖNLEGES AJÁNLAT
2x
2x Baromfi itatószelepek /// 5 pcs Csomagár: 7 780 Ft. 17 990 Ft.

Nincs több szivárgás, és a csirkék imádni fogják!

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Ne pazarolja az idejét más baromfi itatók kipróbálására! Én az összeset kipróbáltam! A csirkék itatásával az a fő probléma, hogy a tollazatukat szinte bármely itatóba belemerítik, és így belemossák a vízbe a szennyeződéseket. Ez azt jelenti, hogy mindennap tisztítani kell az itatót. Aztán jöttek e csirkeitató szelepek, amelyeket a vödör aljára telepítünk, és amelyekből a csirkék a vizet kapják. Nagyon jól működik, de minden víz, amit a csirkék nem isznak meg, a csirkeszarral keveredik. Ezek a csirkeitató szelepek azonban már tökéletesek! A tartály alja helyett az oldalára kell őket rögzíteni, és éppen annyi vizet enged, hogy az megfelelő legyen. És igen, a fürj éppen úgy tudja használni, mint a tyúk.

Alfred F.

Könnyen telepíthető. Az extra szoros illesztésekhez vízálló tömítő anyagot tettem. A tyúkok könnyedén megtanulják a használatát, és végre mindig tiszta vizet kapnak.

Robert S.

Nagyon elégedett vagyok ezekkel. Sokkal könnyebben telepíthetők, mint amiket néhány éve kaptam. Nem szivárognak, mint az előző változat, amit használtam. Körülbelül fél óra alatt két tartályra szereltem fel 5-5 ilyen itató szelepet.

Ivona B.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

GYIK - Gyakran ismételt kérdések

Csomagját ingyen küldjük. Csak 600Ft. fog fizetni a kézbesítéskor.

Paypal lal, PayU, bankkártyával kézbesítéskor készpénzzel fizethet.

2-7 munkanapon belül megkapja a csomagot.

Természetesen. Küldje vissza a terméket a szükséges információkkal, és visszatérítjük az árát.

Ha bármilyen szempontból elégedetlen, pénzét kérdés nélkül visszaadjuk.

-47%
8 995 Ft. 4 790 Ft.
-47%
8 995 Ft. 4 790 Ft.