⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 213

SRI YANTRA NYAKLÁNC
11.980FT 5.990FT 

Egyensúlyózza az energiát

🧘‍♀️ Nagyobb vagyon elérése
🧘‍♀️ Nagyobb gazdagság, béke és jólét elérése
🧘‍♀️ Egyensúlyt teremt az elméd és a lelked között
🧘‍♀️ Fokozza a meditációt

SRI YANTRA SZIMBÓL 🧘‍♀️

Az SRI YANTRA A világ egyik legerőteljesebb yantrája, amely az univerzum teremtését szimbolizálja.A MISZTIKAI DIAGRAM (YANTRA) FORMA, AMELY SZERETETT ÉS A JÓLÉT EGYENSÚLYÁNAK,KÉPESSÉGÉNEK ÉS TELJESÍTÉSÉNEK AJÁNLATBAN JELENTŐ FORRÁSOK.

Az SRI YANTRA kilenc egymással összekötő háromszögből áll, amelyek Binduként ismeretes központi pont körül vannak. Ezek a háromszögek reprezentálják a kozmoszot és az emberi testet.
Fejleszti a jellemet a geometriai erősségel

Az „SRI YANTRA” PONTOS SZERZÉSE A GYAKORLAT ESZKÖZE

SRY YANTRA ÉS TE 😇

E YANTRA HASZNÁLATA EGY SEGÍTSÉG A NAGYOSABB VAGYON, A BŐSÉG, A JÓLÉT ÉS A BÉKE, A KIEGYENSÚLYOZOTT ERŐ, VALAMINT HARMONI A KAPCSOLATBAN. SEGÍTSÉG AZ AKADÁLYOK ÁTHIDALÁSÁBAN – MINDEN SZEMÉLYES ÉS ANYAGI GONDOK ELKERÜLÉSÉBEN

KIEGÉSZÍTŐE MINDEN Kívánság megszerzésének és kitöltésének forrása. A HIPNOTIKAI TERVEZÉS FELHASZNÁLHATÓNAK A MEDITÁCIÓ ELLENŐRZÉSE.

VÁSÁROLJ MOST

TUDTAD? 😍

A LEGNAGYOBB SRI JANTRA A 1600 KILOGRÁM VILÁGVÉDELEMEN, ÉSZAK-INDIABAN található. NEM NEMZETKÖZI TANULMÁNYOK VÁLASZTÁSA SOKKAI KÜLFÖLDI ÉS HELYI TANULÓK számára.

Jellemzők

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 213

SRI YANTRA NYAKLÁNC

11.980FT 5.990FT 

KÉSZLETEN VAN MÉG 7 DARAB TERMÉK

UTÁNVÉTES FIZETÉS, HITELKÁRTYA, PAYPAL

Mikor kapom meg a megrendelésemet?
A gyors szállítás a fő prioritás és a vállalatunk küldetése. Ebből kifolyólag a szállítmányaink nagy része ugyanazon vagy következő munkanapon kerül elküldésre. A GLS-el szállítjuk, és ez a normális szállítási idő 3-4 nap
Már ismeri a Hanksome 4U-t?
A Hanksome 4U minősége, kényelme és eleganciája ismert. A természetes kő miatt a karkötők ellenállnak az ütéseknek és kopásnak.
Nem tetszik a termék. Mit tehetek?
99 %-ban biztosak vagyunk, hogy ez nem történik meg, de ha igen, látogasson el a következő linkre: https://myhank.hu/visszaterites-es-csere/