HIT TERMÉK!!
8 000Ft
12 000Ft 

1X MASKARA / 8000 Ft 2X MASKARA / 13000 ft + DÍJMENTES KISZÁLLÍTÁS

NEM SZÜKSÉGES RENDELKEZŐ MASCARA, KÉT-RÉSZES KÉPESSÉGÜNK TERMÉKES ROSTJAINKAT HASZNÁLJUK, HOGY MEGHOSSZABBÍTSÁK ÉS MEGNÖVELJÉK A CÉLJUKAT.  A SZÁRÍTOTT NATURÁLIS SZÁMOK KAPCSOLATÁK A TÖMÍTŐ GÉLJEL KAPCSOLATOS LASZÁNKHOZ, KIVÉTELEK ÖSSZESEN.

A SELYEMSZÁLAK KITÖLTÉSE ADJA A SZEMPILLÁK VOLUMENÉT, A TERMÉSZETES ÁLLAPOT 164% -A, GYORSAN SZÁRAD ÉS KÖNNYEN ALKALMAZHATÓ, 100% VEGÁN.

HITELEN HOSSZÚ HASZNÁLÓ FORMULA BIZTOSÍTJA, HOGY Ez a selyemszál MASCARA NEM SZÁRÍTHATHATHATÓ, ÉS FENNTARTHATÓ. BIZALOMMAL HASZNÁHTÓ, HOGY A MASCARA EGÉSZ NAPON NEMKELL JAVÍTANI NEM KELL TARTANI ATTÓL,HOGY CSOMÓS LESSZ

KOSÁRBA TESZEM

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 213
8000FT 12 000FT 
KÉT LÉPÉS-KETTŐS HATÁS

✨ 200% SÜRÜBB SZEMPILLÁK
✨ 99,3% ÉRTÉKELŐ JAVASOLJA EZT A TERMÉKET
✨ GYORSAN SZÁRAD ÉS KÖNNYEN ALKALMAZHATÓ

1X MASKARA / 8000 Ft 2X MASKARA / 13000 ft + DÍJMENTES KISZÁLLÍTÁS

MARTINA
 ⭐⭐⭐⭐⭐ Megerősített vásárlás
Rövid és vékony szempilláim vannak, de ettől a szempillaspiráltól vastagabbnak és egy kicsit hosszabbnak tűnnek. Összességében elégedett vagyok a vásárlásommal és meleg szívvel ajánlom bárkinek, aki egy jó 3D-s szempillaspirált keres. Ó, és az ügyfélszolgálat is remek.

ELENA
 ⭐⭐⭐⭐⭐ Megerősített vásárlás
Ez sokkal olcsóbb, mintha szempillahosszabbítókat vásárolnék, amiket szintén szerettem és a mai napig hiányoznak, de tönkretették a pilláim, és nem csak időigényesek, de drágák is voltak. Egy barátom megkérdezte, hogy megint hosszabbítókat használok-e, de megmondtam neki, hogy nem, csak ezt spirált. Eléggé meglepődött. Annyira örülök! (Viszont még mindig hiányzik, hogy reggel felkelek és a pilláim fantasztikusan néznek ki a hosszabbítókkal – de a macera nem hiányzik.) Ami az árat illet: nagyszerű.

LUCIJA
 ⭐⭐⭐⭐⭐ Megerősített vásárlás
Válogatós vagyok a szempillaspirálok terén, de ezt imádom. Nem csomós, mint a többi és a spirál könnyedén siklik át a pilláimon. Gyorsan fel lehet vinni két réteget is, amitől hosszúak és dúsak lesznek a pilláid.

LAURA
 ⭐⭐⭐⭐⭐ Megerősített vásárlás
Nem csak dúsabbá tette a pilláimat, de szét is választotta és meg is hosszabbította őket, nem égette a szemem és egész nap kitartott. VÉGRE! Nagyon örülök, hogy megtaláltam a nekem való szempillaspirált. Már ideje volt. Az utasítások egyszerűek, nem tart sokáig alkalmazni és egész nap a helyén marad.

GEORGIA
 ⭐⭐⭐⭐⭐ Megerősített vásárlás

CARA
 ⭐⭐⭐⭐⭐ Megerősített vásárlás
Szuperhosszúak lettek a pilláim tőle és EGÉSZ NAP a helyükön maradtak/nem kenődtek el. Ez az új kedvenc szempillaspirálom. Az egyetlen hátránya az, hogy használat közben egy kicsit koszolódhat (véletlenül belefolyik a szemembe), de egy fülpálcikával vagy zsebkendővel könnyen letörölhető. Csatoltam egy képet, így festettek a pilláim a nap végén. Imádom ezt a szempillaspirált!

Block "36337" not found