Based on 4988 reviews
85%
(4235)
12%
(604)
3%
(146)
0%
(1)
0%
(2)
V
POZITIVITÁS KARKÖTŐ
VICCa Pölczné

Szuper! Nagyon tetszik!
Köszönöm! 😊

RACKBATH® - VÉGE A KIS ÉS ZAVAROS FÜRDŐSZOBÁNAK

Rabath fürdőszoba polc

Hamar megjött. Praktikus, egyszerű összeszerelni, olyan mint a képeken. Nagyon szuper. Csak ajánlani tudom.

Praktikus

Szeretjük a polcot, kis helyet foglal és elférnek rajta a napi használatos dolgaink.

L
JEWELITY® Ölelő Gyűrű
Lászlóné Barzsó

Szép és ezüst remélem ez nem törik ell

Tökéletes termék, gyors kiszállítás

2 db BULKLASH® szempillafestéket akartam rendelni, de a grátisz kosár-kedvezménnyel végül 3-at rendeltem. 🙂 Korábban is rendeltem már ilyet, szóval tudtam mivel van dolgom: a terméket IMÁDOM, tökéletes választás annak, akinek nem fér bele az idejébe az egy órás szempilla rakás. Természetes hatású, vízben tartós, e mellett viszont lemosóval bármikor eltávolítható. A kiszállítás extra gyors volt. Összességében nagyon köszönöm! Fogok még rendelni!

A
Hatalmas spriccelő unikornis - Magic Unicorn®
Andrea Angyal
Hatalmas spriccelő unikornis

A gyerekek imádják, habár az időjárás miatt még most benti játék...

Adtam neki egy hónapot, hogy dolgozzon, és láttam a javulást. Úgy érzem, hogy további használatával még jobb eredményeket fogok elérni. A szállítás szuper gyors volt, így magabiztosan rendelheted meg!

Ez a termék álom az alsó szemhéjzsákokra és a szemhéj liftingre. Háromszor rendeltem meg, mert olyan jó. A szemhéjam lejjebb lógott, és nagy szemem van, de ez valóban visszanyitotta őket! Ajánlom mindenkinek.

Ez a szemkrém imádok...Már másodszor vásároltam meg...Csak egy kis mennyiséget vesz igénybe mindkét szemre...Az alsó és felső szemhéjamra is kenem...Segített a ráncosodásomon a szemhéjamon...Megtudtam, hogy remek munkát végzett az alsó szemhéjamnál is, a táskáim is kisebbnek tűnnek...Egy barátom ajánlotta nekem...Hálás vagyok neki, hogy megismertetett vele...Biztosan újravásárolok majd...

Nagyon ajánlom ezeket a napkollektoros fáklyalámpákat! Tartósak és jó minőségűek, a lángoló láng hatása pedig lenyűgöző. Sok dicséretet kaptam értük a vendégeimtől. Biztosan megéri a befektetést!

Ajánlott

Ezek a napkollektoros fáklyalámpák fantasztikusak! Nagyon fényesek és egész éjszaka bírják az akkumulátorok. Imádom, hogy napenergiával működnek, így nem kell aggódnom az áramköltségek vagy az elemcserék miatt. Nagyszerű kiegészítői a teraszomnak.

Szuper

Vettem ezeket a napkollektoros fáklyalámpákat a kertembe, és nagyon elégedett vagyok a vásárlásommal! Gyönyörűen néznek ki és meleg hangulatot kölcsönöznek a szabadtéri területemnek. Ráadásul könnyű őket telepíteni, és jól állják a rossz időjárást is.

Köszönöm szépen a segítő készségüket a fülhallgató probléma megoldásával kapcsolatban. Vasárnap már tudja a bátyám használni a kórházban. Hamar megjött a füles, és kifogástalanul működik. Megéri az árát. Mindenkinek ajánlom a terméket, és a webáruházat. Legközelebb is fogok rendelni. 😀

Vigyázni kell a szalacskakkal mert könnyen a szembe potyognak. Viszont nagyon jó ötlet. Nem csomósodik, a végtelenségig rétegezhető. Más spiralok semmit nem tettek eddig pici pilláimmal. Ez jó.

Nagyszerű termék!

A mai napon kézhez kaptam ezt a csodás medált! Mint ejtőernyős nagyon örülök,mivel ez a Védő Szentünk! Köszönöm a gyors szállítást!

Kőszeg

Csodálatos,tiszta,megnyugtató a hangja.
Zenei tudás nélkül is használható.
Bárkinek szívesen ajánlanám!

Proba

Kíváncsiságból rendeltem.. tényleg jónak bizonyult.

C
SILEND® Arany Óra
Csontos Bodor

A legjobb barátomnak vettem ezt az órát ajándékba. Nagyszerűen néz ki, jó minőséggel és reális árral rendelkezik.

Leteszteltem különböző távolságokból és a kép tiszta és széles maradt, pontosan úgy, ahogyan reklámozva volt. A korlátjain is tovább tud lépni, de nagyszerűen működik az árkategóriához képest.

Erős tapadás! Könnyen téphető és felhelyezhető. Jó ár a mennyiséghez képest. Rendkívül gyorsan megérkezett!

Ezt a ragasztószalagot a fémlemez szerelvény és egy rugalmas tömlő közötti csatlakozás tömítésére használtam. Remek tapadás, vastag hátlap – drágább, mint a barkácsáruházi márkák, de a reklámozottaknak megfelelően működik.

Értéket kapsz a pénzedért, nagyon egyszerű takarítani.

M
HÍMZŐKÉSZLET
Major Irenke

Egy teljes készlet, ami megfelelő a kezdőknek, vagy bárkinek, aki élvezi a hímzést. Imádom a dizájnt.

Imádom ezt a kamerát! Sokat használom, hogy lássam, mit csinálnak a macskáim, amíg nem vagyok otthon, és rögzítettem néhány olyan alkalmat is, amikor a nővéremet szívattam meg. A videó minősége elég jó.