7 625 Ft.


PROGLASS® Üveg Javító Készlet

Távolítsd el hatékonyan a töréseket vagy karcokat bármilyen üvegfelületről! 


  • Legyen telefon képernyőd újonnan kinéző újra!
  • Növeld a szélvédőd vagy az otthoni ablakok láthatóságát!
  • Kerüld el a drága üvegjavításokat!
  • Bármilyen üvegen, minden felületi sérülésen és törésen működik – autó szélvédőtől a telefon kijelzőn keresztül az otthoni ablakokig és minden máson.
    Ha a telefon kijelzőjén lévő repedés túl mély és a folyadék érintkezhet a kijelzővel, a terméket nem szabad használni, mivel ez károsíthatja a kijelzőt.

7 625 Ft.

TÖBB TERMÉK VÁSÁRLÁSA = NAGYOBB KEDVEZMÉNY

1 2 3+
7 625 Ft. 6 625 Ft. 5 925 Ft.
PROGLASS® Üveg Javító Készlet

7 625 Ft.

Első vásárlásom innen. Az ár és a tapasztalat összességében nagyon jó volt. A fiamnak születésnapja volt, és egy kicsit késtem a szülinapi ajándékokkal, de szerencsét próbáltam. A szülinapja előtt egy nappal hozták a csomagot, amely nagyon lenyűgöző. És a fiamnak nagyon tetszett az ajándék! Fogok még innen vásárolni!
Nagyon szeretem ezt az üzletet, remek termékek vannak, és az alkalmazottak azonnal válaszoltak a vásárlói kérdésekre. Nagyon ajánlom 😊
Ez a bolt lassan az egyik kedvencem lesz, ami az online vásárlást illeti. A termékekről készített képek nagyon valósághűek, pont úgy néznek ki, mint a termék, amelyet megkapsz, és ezért az árért nagyon jó. A szállítás is nagyon gyors, az ügyfélszolgálatuk pedig gyorsan reagál, és mindig megválaszolják a kérdéseket.
A termék nagyon jól be volt csomagolva, és a termék minősége tökéletes volt. A covid folyamán 3 nap alatt kaptam meg a csomagot, ami elképesztő! Nagyon-nagyon elégedett vagyok: D

Ne aggódj többé a törött képernyő miatt!

NE HAGYD KI EZT A KÜLÖNLEGES AJÁNLATOT!

SPECIFIKÁCIÓK

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Azért vettem az eszközt, hogy megpróbáljam megmenteni a telefon képernyőm. A termék nagyon jól elvégezte a munkát és meg vagyok elégedve az eredménnyel. Nincs több látható törés.

Daniel F.

Volt egy nagy karc a konyha ablakon és úgy döntöttem, hogy kipróbálom ezt a készletet, hogy megint szép legyen. Azt gondolom, hogy nagyszerűen működött és egy rakat pénzt spóroltam vele!

Gabriella R.

Az autó szélvédőm megsérült, amikor egy kis kő megütötte az autót frontálisan. Megpróbáltam megjavítani ezzel a készlettel és meg vagyok elégedve az eredménnyel. Szükséges egy kis előkészület, de megéri a végén.

Bence V.

Customer Reviews

Based on 30 reviews
77%
(23)
13%
(4)
3%
(1)
3%
(1)
3%
(1)
J
János Vacsora
[****]

Zsákbamacska!

C
Csaba Csepela

PROGLASS® Üveg Javító Készlet

J
János Kapitány

PROGLASS® Üveg Javító Készlet

I
ISTVÁN ANTAL NAGY

PROGLASS® Üveg Javító Készlet

A
Antal Pál

PROGLASS® Üveg Javító Készlet

PROGLASS® Üveg Javító Készlet

PROGLASS® Üveg Javító Készlet

12995Ft. 7625Ft. Kosárba teszem