PROGLASS® Üveg Javító Készlet: 1+1 INGYEN

VÁSÁROLD MEG ITT

Távolítsd el hatékonyan a töréseket vagy karcokat bármilyen üvegfelületről! 


  • Legyen telefon képernyőd újonnan kinéző újra!
  • Növeld a szélvédőd vagy az otthoni ablakok láthatóságát!
  • Kerüld el a drága üvegjavításokat!
  • Bármilyen üvegen, minden felületi sérülésen és törésen működik – autó szélvédőtől a telefon kijelzőn keresztül az otthoni ablakokig és minden máson. 
  • Exluziv: vásároljon 1-et és kapjon 2-t!
    Ha a telefon kijelzőjén lévő repedés túl mély és a folyadék érintkezhet a kijelzővel, a terméket nem szabad használni, mivel ez károsíthatja a kijelzőt.

VÁSÁROLD MEG ITT

-40%
Készleten. Magas kereslet! Szerezd meg a tiéd ma!
6 290 Ft.
Termékár: 10 495 Ft.

100%-ban Biztonságos vásárlás

Utánvétes fizetés

1-3 napos gyors szállítás

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT
KÜLÖNLEGES AJÁNLAT
2x
2x PROGLASS® Üveg Javító Készlet: 1+1 INGYEN Csomagár: 10 780 Ft. 20 990 Ft.

Első vásárlásom innen. Az ár és a tapasztalat összességében nagyon jó volt. A fiamnak születésnapja volt, és egy kicsit késtem a szülinapi ajándékokkal, de szerencsét próbáltam. A szülinapja előtt egy nappal hozták a csomagot, amely nagyon lenyűgöző. És a fiamnak nagyon tetszett az ajándék! Fogok még innen vásárolni!

Nagyon szeretem ezt az üzletet, remek termékek vannak, és az alkalmazottak azonnal válaszoltak a vásárlói kérdésekre. Nagyon ajánlom 😊

Ez a bolt lassan az egyik kedvencem lesz, ami az online vásárlást illeti. A termékekről készített képek nagyon valósághűek, pont úgy néznek ki, mint a termék, amelyet megkapsz, és ezért az árért nagyon jó. A szállítás is nagyon gyors, az ügyfélszolgálatuk pedig gyorsan reagál, és mindig megválaszolják a kérdéseket.

A termék nagyon jól be volt csomagolva, és a termék minősége tökéletes volt. A covid folyamán 3 nap alatt kaptam meg a csomagot, ami elképesztő! Nagyon-nagyon elégedett vagyok: D

Ne aggódj többé a törött képernyő miatt!

NE HAGYD KI EZT A KÜLÖNLEGES AJÁNLATOT!

SPECIFIKÁCIÓK

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Azért vettem az eszközt, hogy megpróbáljam megmenteni a telefon képernyőm. A termék nagyon jól elvégezte a munkát és meg vagyok elégedve az eredménnyel. Nincs több látható törés.

Daniel F.

Volt egy nagy karc a konyha ablakon és úgy döntöttem, hogy kipróbálom ezt a készletet, hogy megint szép legyen. Azt gondolom, hogy nagyszerűen működött és egy rakat pénzt spóroltam vele!

Gabriella R.

Az autó szélvédőm megsérült, amikor egy kis kő megütötte az autót frontálisan. Megpróbáltam megjavítani ezzel a készlettel és meg vagyok elégedve az eredménnyel. Szükséges egy kis előkészület, de megéri a végén.

Bence V.

Customer Reviews

Based on 7 reviews
100%
(7)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
K
Kun Vivien

Nem volt pénzem a teljes szélvédő cseréjére, így megrendeltem ezt, hogy megpróbáljam magam megjavítani. Követtem az utasításokat a repedés betöltésére, és úgy néz ki, hogy nem fog tovább terjedni.

K
Kozma Alisz

Elég egyszerű használni és sokkal olcsóbb, mint egy szerelő által megszereltetni. Nagyon elégedett vagyok a készlet általi eredménnyel.

O
Oláh Benci

A szélvédőm megrepedt, miután rárepült egy kis kő. Adtam egy esélyt ennek a javítókészletnek, mert sokkal olcsóbb, mint egy szerelő által megjavíttatni. Elég jól sikerült. A törés majdnem láthatatlan és nagyon boldog vagyok az eredménnyel.

A
Antall Brosca

Az instrukciókat egyszerű volt követni, és ki tudtam javítani a kis horpadást az ablakon. Beletelt egy kis kozmetikai munkába egy pengével, de nagyon elégedett vagyok a munkámmal és a készlettel.

S
Szigethy Melinda

Egy kis törést szerettem volna kijavítani a szélvédőmön. A javítás után a repedés majdnem láthatatlan, és ami fontosabb, nem terjed tovább.

-40%
10 495 Ft. 6 290 Ft.