ÖSSZEHÚZHATÓ JÁTSZÓSZŐNYEG

VÁSÁROLD MEG ITT

😊Játsszatok órákig, s pakoljatok el másodpercek alatt!

🧸nem kell aggódni, hogy a kedvenc játék elvész!

🧸a kívánt játékot a gyermek is könnyen megtalálja

🧸vidd magaddal bárhová!

VÁSÁROLD MEG ITT

-44%
Készleten. Magas kereslet! Szerezd meg a tiéd ma!
7 200 Ft.
Termékár: 12 763 Ft.

100%-ban Biztonságos vásárlás

Utánvétes fizetés

1-3 napos gyors szállítás

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT
KÜLÖNLEGES AJÁNLAT
2x
2x ÖSSZEHÚZHATÓ JÁTSZÓSZŐNYEG Csomagár: 12 600 Ft. 25 526 Ft.

Tökéletes játszóhely minden gyermeknek! Játsszon órákig, és rakja el pár másodperc alatt!

E játszó szőnyeg kevés helyet foglal, így kicsi helyekre is alkalmas!  Amikor a gyermek befejezte a játékot, csak húzd meg a zsinórokat, és hajtsd be a zsákba a szőnyeget, és máris minden játék a helyére kerül! Egyszerűen fogd meg és rakd a helyére! Könnyedén tisztítható! Csak töröld le nedves ruhával, és készen is van!

✅Átmérője: 150 cm

✅Színe: kék

Kiválóan alkalmas bármely játék tárolására, ráadásul edzőtermi cuccaidat és ruháidat is tarthatod és hordozhatod benne. Megfelelő megoldás ahhoz, hogy a játékokat barátokhoz, piknikezésre, nyaralásra, a strandra vagy a nagyszülők házába is magával vigye a gyerek.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK:

⭐⭐⭐⭐⭐ Zsófia L.

A 10 éves fiam nagyon szereti és sokat használja. Mielőtt ezt megkaptuk, az egész szoba tele lett legóval, ha építeni akart valamit, és nagyon nehezen vettem rá, hogy elpakolja. Ez fárasztó, hosszadalmas munka volt számára. Most ezen épít, és pillanatok alatt elrakja. Az előnyei: nagy átmérő, és így alkalmas a legók megfelelő elhelyezésére, tartós anyagból készült, könnyedén lemosható, a zsinórja is tartós, jól zár, és zsákká csukható össze.
A hátránya: ha teljesen megtöltik, nagyon nehéz lehet, ám a jó anyaga miatt remekül lehet húzni a padlón. A tízéves csak átveti a vállán és viszi, de egy kisebbnek ehhez segítségre lehet szüksége.

⭐⭐⭐⭐⭐Márk A.

Már nem tudom elképzelni nélküle a legózást. Vonakodtam, hogy beszerezzem-e a 2,5 és 4 éves gyerekeimnek, de a feleségem elesett a legón, és ez eldöntötte a kérdést. Valóban életmentő. Csak meg kell tanítani rá a gyerekeket, hogy ezentúl kizárólag ezen legózzanak. Ha befejezték a játékot, csak össze kell húzni. Hála Istennek, hogy ez létezik!

⭐⭐⭐⭐⭐ Mária F.

Ezt használtuk baráti vagy rokonlátogatások alkalmával, hogy a lányom magával hozhassa a kedvenc játékait és építőkockáit, anélkül, hogy a vendéglátóknál rendetlenséget okozna. Élvezetes a hazsnálata, és otthon is sokkal könnyebb vele a rendrakás!

⭐⭐⭐⭐⭐ Katalin P.

Ezt a terméket nem rendeltetésszerűen használom, azaz nem arra, amire hirdetik! Tárolásra használom, majd arra, hogy a vállfákat a szekrény aljától a vasalódeszkáig szállítsam, és a vasalt ruhákat felakasszam. Erre is tökéletes!

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

GYIK - Gyakran ismételt kérdések

Csomagját ingyen küldjük. Csak 600Ft. fog fizetni a kézbesítéskor.

Paypal lal, PayU, bankkártyával kézbesítéskor készpénzzel fizethet.

2-7 munkanapon belül megkapja a csomagot.

Természetesen. Küldje vissza a terméket a szükséges információkkal, és visszatérítjük az árát.

Ha bármilyen szempontból elégedetlen, pénzét kérdés nélkül visszaadjuk.

-44%
12 763 Ft. 7 200 Ft.
-44%
12 763 Ft. 7 200 Ft.