M DRAVE® Optikai Tükör Rajzoló Állvány

6 995 Ft.

VEDD MEG MOST

+ INGYENES SZÁLLÍTÁS 🚚


Tanulj meg gyönyörű képeket rajzolni bármilyen múltbeli tapasztalat nélkül!


  • Fejleszd a kéz-szem koordinációd és izom memóriád!
  • gy tökéletes szerkentyű kezdő vázlat művészek és illusztrátorok számára!
  • Csodálatos eszköz a gyerekek számára!

6 995 Ft.

TÖBB TERMÉK VÁSÁRLÁSA = NAGYOBB KEDVEZMÉNY

1 2 3+
6 995 Ft. 5 995 Ft. 5 295 Ft.
M DRAVE® Optikai Tükör Rajzoló Állvány

6 995 Ft.

Első vásárlásom innen. Az ár és a tapasztalat összességében nagyon jó volt. A fiamnak születésnapja volt, és egy kicsit késtem a szülinapi ajándékokkal, de szerencsét próbáltam. A szülinapja előtt egy nappal hozták a csomagot, amely nagyon lenyűgöző. És a fiamnak nagyon tetszett az ajándék! Fogok még innen vásárolni!
Nagyon szeretem ezt az üzletet, remek termékek vannak, és az alkalmazottak azonnal válaszoltak a vásárlói kérdésekre. Nagyon ajánlom 😊
Ez a bolt lassan az egyik kedvencem lesz, ami az online vásárlást illeti. A termékekről készített képek nagyon valósághűek, pont úgy néznek ki, mint a termék, amelyet megkapsz, és ezért az árért nagyon jó. A szállítás is nagyon gyors, az ügyfélszolgálatuk pedig gyorsan reagál, és mindig megválaszolják a kérdéseket.
A termék nagyon jól be volt csomagolva, és a termék minősége tökéletes volt. A covid folyamán 3 nap alatt kaptam meg a csomagot, ami elképesztő! Nagyon-nagyon elégedett vagyok: D

Használd ki a potenciális előnyöd és vágyj a csodálatos rajzok készítésére!

NE HAGYD KI EZT A KÜLÖNLEGES AJÁNLATOT!

SPECIFIKÁCIÓK

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Szép szerkentyű! Szeretek rajzolni, de néhány dizájnt nehéznek tartok lerajzolni. Ez a tükör egy nagyon hatékony eszköz olyan képek másolására, amelyeket még soha sem rajzoltam le magamtól!

Anett

A lányom egy igazi kis művész! Mindig képeket hoz fel, hogy kirakja a hűtőre, így úgy döntöttünk, megszerezzük neki ezt annak érdekében, hogy bátorítsuk arra, hogy próbáljon ki valami kihívóbbat!

Niki

A gyerekeim szeretik lerajzolni a kedvenc mesefigurájukat ezzel a tükörrel! Nagyon jó munkát végeznek! Ez a tükör bátorította őket, hogy még kreatívabbak legyenek!

Anita