7 945 Ft.


Multifunkciós Csúszásmentes Autós Telefontartó

Ez a multifunkciós csúszásmentes telefontartó kötelező mindenkinek, aki sokkal több funkciót szeretne kihozni egy telefontartóból!


  • Egy hatalmas csúszásmentes párnával, 360 tartóval, napelemes lámpákkal és még sok mással rendelkezik! 
  • Számtárcsázót is tartalmaz, amely által telefonszámokat írhatsz be – tökéletes üzletre! 
  • A párnázása olyan menő mintával rendelkezik, amely világít a sötétben!

7 945 Ft.

TÖBB TERMÉK VÁSÁRLÁSA = NAGYOBB KEDVEZMÉNY

1 2 3+
7 945 Ft. 6 945 Ft. 6 245 Ft.
Multifunkciós Csúszásmentes Autós Telefontartó

7 945 Ft.

Első vásárlásom innen. Az ár és a tapasztalat összességében nagyon jó volt. A fiamnak születésnapja volt, és egy kicsit késtem a szülinapi ajándékokkal, de szerencsét próbáltam. A szülinapja előtt egy nappal hozták a csomagot, amely nagyon lenyűgöző. És a fiamnak nagyon tetszett az ajándék! Fogok még innen vásárolni!
Nagyon szeretem ezt az üzletet, remek termékek vannak, és az alkalmazottak azonnal válaszoltak a vásárlói kérdésekre. Nagyon ajánlom 😊
Ez a bolt lassan az egyik kedvencem lesz, ami az online vásárlást illeti. A termékekről készített képek nagyon valósághűek, pont úgy néznek ki, mint a termék, amelyet megkapsz, és ezért az árért nagyon jó. A szállítás is nagyon gyors, az ügyfélszolgálatuk pedig gyorsan reagál, és mindig megválaszolják a kérdéseket.
A termék nagyon jól be volt csomagolva, és a termék minősége tökéletes volt. A covid folyamán 3 nap alatt kaptam meg a csomagot, ami elképesztő! Nagyon-nagyon elégedett vagyok: D

A telefon használata vezetés közben veszélyes lehet a megfelelő telefontartó nélkül!

NE HAGYD KI EZT A KÜLÖNLEGES AJÁNLATOT!

SPECIFIKÁCIÓK

Customer Reviews

Based on 3 reviews
0%
(0)
0%
(0)
33%
(1)
0%
(0)
67%
(2)
I
István Haszán
lesújtó értékelés

Május 5.-kén megkaptam a csúszásmentes telefontartót, mind a hármat. Megdöbbenéssel tapasztaltam, hogy mind a hármat alkatrész hiányosan küldték. Hiányzott az a rögzítőgyűrű, ami a telefontartót az alaplaphoz rögzíti. Megdöbbenve tapasztalom, hogy egy öt elemből álló telefontartót sem képesek teljes mértékben leszállítani. A másik tétel amit megkaptam egy telefonnagyító amit nem rendeltünk meg. Május 6.-kán, pénteken eredeti csomagolásban a termékeket visszaküldtük az önök által megadott címre:
2digit d.o.o
Budapest
CSLK
1004
Mivel a bizalmam megrendült önökben, ezért határozottan kértem, hogy a vételárat küldjék vissza a lakáscímemre. Erre közölték hogy akkor kaphatom vissza, ha megadom a bankszámlaszámomat. Érthetetlen számomra, hogy ha a vételárat kézpénzben fizettem akkor, miért nem kaphatom meg ezt szintén kézpénzben.
Levelükben közölték, hogy 14 napon belül a dolgot lerendezik, és ez a 14 nap Pénteken lejár. Amennyiben NEM térítik vissza a vételárat kénytelen leszek a fogyasztóvédelemhez fordulni, valamint nyilvánosságra hozni ezt a tranzakciót!

Ezek után nem gondolhatják, hogy megadom bankszámlaszámomat.
Az értékelésem 0!!!!

S
Sandor Kun
Nemhozta a futar. Nemis telefonalt

Nemjelezte a futar hogy jön es szerintem nemisvolt nállunk

N
Nemes Kata

Sajnos hiányzik belőle egy alkatrész. Mégpedig a telefon tartó alatti forgatható része, ezért nem is lehet elforgatni, és nem is tartja meg a telefont.

Multifunkciós Csúszásmentes Autós Telefontartó

Multifunkciós Csúszásmentes Autós Telefontartó

13295Ft. 7945Ft. Kosárba teszem