FÜRDŐBOMBA RÓZSA: 1+1 INGYEN

VÁSÁROLD MEG ITT

Kapcsolj ki a rohanó modern élet gyors tempójától!


  • Pihenj és hagyd, hogy a nyugtató illat egy gyönyörű helyre vigyen.
  • zánj egy kis időt magadra, és csak élvezd.
  • Hagyd, hogy a forró fürdő megszüntesse minden fájdalmad és megnyugtassa a bőröd!
  • Vásároljon 1-et és kapjon 2-t!

VÁSÁROLD MEG ITT

-36%
Készleten. Magas kereslet! Szerezd meg a tiéd ma!
4 490 Ft.
Termékár: 6 995 Ft.

100%-ban Biztonságos vásárlás

Utánvétes fizetés

1-3 napos gyors szállítás

Első vásárlásom innen. Az ár és a tapasztalat összességében nagyon jó volt. A fiamnak születésnapja volt, és egy kicsit késtem a szülinapi ajándékokkal, de szerencsét próbáltam. A szülinapja előtt egy nappal hozták a csomagot, amely nagyon lenyűgöző. És a fiamnak nagyon tetszett az ajándék! Fogok még innen vásárolni!

Nagyon szeretem ezt az üzletet, remek termékek vannak, és az alkalmazottak azonnal válaszoltak a vásárlói kérdésekre. Nagyon ajánlom 😊

Ez a bolt lassan az egyik kedvencem lesz, ami az online vásárlást illeti. A termékekről készített képek nagyon valósághűek, pont úgy néznek ki, mint a termék, amelyet megkapsz, és ezért az árért nagyon jó. A szállítás is nagyon gyors, az ügyfélszolgálatuk pedig gyorsan reagál, és mindig megválaszolják a kérdéseket.

A termék nagyon jól be volt csomagolva, és a termék minősége tökéletes volt. A covid folyamán 3 nap alatt kaptam meg a csomagot, ami elképesztő! Nagyon-nagyon elégedett vagyok: D

Kényeztesd magad egy pihentető fürdővel!

NE HAGYD KI EZT A KÜLÖNLEGES AJÁNLATOT!

SPECIFIKÁCIÓK

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Sosem tudtam rávenni a barátomat, hogy velem fürödjön! Végre ezzel a fürdőbombával kísértésbe esett! Valóban nagyon jó illata van!

Dorka

Váó, ez a fürdés olyan volt, mintha egy kert közepén fürödtem volna! Nagyon pihentető. A fürdővíz remek, miután feloldódik a fürdőbomba. Javaslom, próbáld ki te is!

Botond

Valóban nagyon pihentető illatú. Héba-hóba nagyon szeretem fürdővel kényeztetni magam, és régóta ez az egyik legjobb, amit kipróbáltam! Kiváló!

Lili

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
-36%
6 995 Ft. 4 490 Ft.
-36%
6 995 Ft. 4 490 Ft.