10 695 Ft.


Fekvőtámasz keret és pilates rúd

Edzőcsomag pároknak


  • Nagyszerű módja annak, hogy együtt fogyjatok le nyárra!
  • Pilates rúd nőknek és fekvőtámasz keret férfiaknak
  • Kiváló lehetőség, hogy minőségi időt tölts a pároddal.

10 695 Ft.

TÖBB TERMÉK VÁSÁRLÁSA = NAGYOBB KEDVEZMÉNY

1 2 3+
10 695 Ft. 9 695 Ft. 8 995 Ft.
Fekvőtámasz keret és pilates rúd

10 695 Ft.

Első vásárlásom innen. Az ár és a tapasztalat összességében nagyon jó volt. A fiamnak születésnapja volt, és egy kicsit késtem a szülinapi ajándékokkal, de szerencsét próbáltam. A szülinapja előtt egy nappal hozták a csomagot, amely nagyon lenyűgöző. És a fiamnak nagyon tetszett az ajándék! Fogok még innen vásárolni!
Nagyon szeretem ezt az üzletet, remek termékek vannak, és az alkalmazottak azonnal válaszoltak a vásárlói kérdésekre. Nagyon ajánlom 😊
Ez a bolt lassan az egyik kedvencem lesz, ami az online vásárlást illeti. A termékekről készített képek nagyon valósághűek, pont úgy néznek ki, mint a termék, amelyet megkapsz, és ezért az árért nagyon jó. A szállítás is nagyon gyors, az ügyfélszolgálatuk pedig gyorsan reagál, és mindig megválaszolják a kérdéseket.
A termék nagyon jól be volt csomagolva, és a termék minősége tökéletes volt. A covid folyamán 3 nap alatt kaptam meg a csomagot, ami elképesztő! Nagyon-nagyon elégedett vagyok: D

Nem jó egyedül edzeni! Tökéletes kettős edzés a tökéletes párnak!

NE HAGYD KI EZT A KÜLÖNLEGES AJÁNLATOT!

SPECIFIKÁCIÓK

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Megvettem a fekvőtámasz asztalt és elkezdtem edzeni reggel. Másnap érzem az égetést. Nagyon elégedett vagyok.

Ferenc

Nagyon tetszik ez a termék, mert egyszerűen bele tudom rakni a hátizsákomba és magammal vihetem túrázni. Nincs a szabad levegőn való edzéstől jobb.

Ilona

Nagyon elégedett vagyok a termék minőségével. Ha növelni akarod a nehézségi szintet, csak tedd keresztbe a gumiszalagokat, és máris szintet léptél!

Zizi
Fekvőtámasz keret és pilates rúd

Fekvőtámasz keret és pilates rúd

12250Ft. 10695Ft. Kosárba teszem