Pillangó játék

VÁSÁROLD MEG ITT

Lepd meg barátaidat és családodat ezzel a repülő pillangóval!


  • Repítsd fel a pillangókat odakint vagy akár a házad körül.
  • Ezek a színes szárnyak gyönyörű táncot lejtenek az égen és mindenkit le fognak nyűgözni.
  • Csak tekerd fel, majd tedd bele egy levélbe vagy képeslapba a pillangókat.
  • 6 darabos készlet

VÁSÁROLD MEG ITT

-25%
Készleten. Magas kereslet! Szerezd meg a tiéd ma!
7 490 Ft.
Termékár: 9 995 Ft.

100%-ban Biztonságos vásárlás

Utánvétes fizetés

1-3 napos gyors szállítás

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT
KÜLÖNLEGES AJÁNLAT
2x
2x Pillangó játék Csomagár: 13 180 Ft. 19 990 Ft.

Első vásárlásom innen. Az ár és a tapasztalat összességében nagyon jó volt. A fiamnak születésnapja volt, és egy kicsit késtem a szülinapi ajándékokkal, de szerencsét próbáltam. A szülinapja előtt egy nappal hozták a csomagot, amely nagyon lenyűgöző. És a fiamnak nagyon tetszett az ajándék! Fogok még innen vásárolni!

Nagyon szeretem ezt az üzletet, remek termékek vannak, és az alkalmazottak azonnal válaszoltak a vásárlói kérdésekre. Nagyon ajánlom 😊

Ez a bolt lassan az egyik kedvencem lesz, ami az online vásárlást illeti. A termékekről készített képek nagyon valósághűek, pont úgy néznek ki, mint a termék, amelyet megkapsz, és ezért az árért nagyon jó. A szállítás is nagyon gyors, az ügyfélszolgálatuk pedig gyorsan reagál, és mindig megválaszolják a kérdéseket.

A termék nagyon jól be volt csomagolva, és a termék minősége tökéletes volt. A covid folyamán 3 nap alatt kaptam meg a csomagot, ami elképesztő! Nagyon-nagyon elégedett vagyok: D

Élvezd, ahogy felröppen a mágikus pillangó!

NE HAGYD KI EZT A KÜLÖNLEGES AJÁNLATOT!

SPECIFIKÁCIÓK

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Ezek a pillangók nagyon aranyosak! Egyszerűen imádom, ahogy röpdösnek! A színek nagyon szépek, a gumiszalagtól pedig lendületet kapnak a pillangók!

Dorottya

A csomag meglehetősen hamar megérkezett, és a termék ugyanolyan jól néz ki, mint a hirdetésben! Lehet, hogy még az esküvői meghívónkhoz is felhasználom őket! Bámulatos lenne, ha ezek a pillangók kiröppennének a kártyából!

Zsófi

A lányomnak vettem a pillangókat, látszólag nagyon tetszenek neki! Folyamatosan feltekeri, majd elengedi őket előttünk, és meglep minket a ház körül! Igazán jó vétel egy kis könnyű szórakozáshoz!

Judit

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
-25%
9 995 Ft. 7 490 Ft.