UV Hűsítő Sapka – HATSHIELD®

Blokkold akár a nap hőjének 80%-át!


  • Védd meg magad az ártalmas UV fényektől.
  • Tartsd szépen és hűvösen tested a nyári hőségben!
  • Tölts több időt a napon anélkül, hogy ártanál az... Olvass többet

7 995 Ft.

TÖBB TERMÉK VÁSÁRLÁSA = NAGYOBB KEDVEZMÉNY

1 2 3+
7 995 Ft. 6 995 Ft. 6 295 Ft.
UV Hűsítő Sapka – HATSHIELD®

7 995 Ft.

Első vásárlásom innen. Az ár és a tapasztalat összességében nagyon jó volt. A fiamnak születésnapja volt, és egy kicsit késtem a szülinapi ajándékokkal, de szerencsét próbáltam. A szülinapja előtt egy nappal hozták a csomagot, amely nagyon lenyűgöző. És a fiamnak nagyon tetszett az ajándék! Fogok még innen vásárolni!
Nagyon szeretem ezt az üzletet, remek termékek vannak, és az alkalmazottak azonnal válaszoltak a vásárlói kérdésekre. Nagyon ajánlom 😊
Ez a bolt lassan az egyik kedvencem lesz, ami az online vásárlást illeti. A termékekről készített képek nagyon valósághűek, pont úgy néznek ki, mint a termék, amelyet megkapsz, és ezért az árért nagyon jó. A szállítás is nagyon gyors, az ügyfélszolgálatuk pedig gyorsan reagál, és mindig megválaszolják a kérdéseket.
A termék nagyon jól be volt csomagolva, és a termék minősége tökéletes volt. A covid folyamán 3 nap alatt kaptam meg a csomagot, ami elképesztő! Nagyon-nagyon elégedett vagyok: D

Védd meg magad a perzselő nyári hőségtől és az ártalmas UV fényektől!

NE HAGYD KI EZT A KÜLÖNLEGES AJÁNLATOT!

SPECIFIKÁCIÓK

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Ez a sapka egyszerűen csodálatos. Sokkal könnyebbé teszi a nyári kinti munkát. Biztosan magammal fogom vinni a nyaralásra.

Liza

Tetőfedő vagyok, így folyamatosan ki vagyok téve a hőségnek és az UV-nek munka közben. Ez nagyon jól működik és segít hűsítően maradni munka közben. A legjobb dolog, amit egy ideje vettem.

Viktor

Megvettem, mert a barátom ajánlotta és nem tévedett. Sokat segít. Érzékeny bőröm van, így ez egy olyan sapka, amit megéri felvenni.

Barbara
UV Hűsítő Sapka - HATSHIELD®

UV Hűsítő Sapka - HATSHIELD®

9995Ft. 7995Ft. Kosárba teszem