USB Töltő Kém Kamera 2+1 INGYEN

Ez a telefontöltő nem csak a készülékeket tölti, hanem egy rejtett kém kamerával is rendelkezik, amely mindent rögzíteni fog a házban anélkül, hogy bárki tudna róla!


26 995 Ft.

TÖBB TERMÉK VÁSÁRLÁSA = NAGYOBB KEDVEZMÉNY

1 2 3+
26 995 Ft. 25 995 Ft. 25 295 Ft.
USB Töltő Kém Kamera 2+1 INGYEN

26 995 Ft.

Első vásárlásom innen. Az ár és a tapasztalat összességében nagyon jó volt. A fiamnak születésnapja volt, és egy kicsit késtem a szülinapi ajándékokkal, de szerencsét próbáltam. A szülinapja előtt egy nappal hozták a csomagot, amely nagyon lenyűgöző. És a fiamnak nagyon tetszett az ajándék! Fogok még innen vásárolni!
Nagyon szeretem ezt az üzletet, remek termékek vannak, és az alkalmazottak azonnal válaszoltak a vásárlói kérdésekre. Nagyon ajánlom 😊
Ez a bolt lassan az egyik kedvencem lesz, ami az online vásárlást illeti. A termékekről készített képek nagyon valósághűek, pont úgy néznek ki, mint a termék, amelyet megkapsz, és ezért az árért nagyon jó. A szállítás is nagyon gyors, az ügyfélszolgálatuk pedig gyorsan reagál, és mindig megválaszolják a kérdéseket.
A termék nagyon jól be volt csomagolva, és a termék minősége tökéletes volt. A covid folyamán 3 nap alatt kaptam meg a csomagot, ami elképesztő! Nagyon-nagyon elégedett vagyok: D

A mini kém kamerával semmi nem bújhat el a szemeid elől, még akkor sem, ha nem vagy otthon!

NE HAGYD KI EZT A KÜLÖNLEGES AJÁNLATOT!

SPECIFIKÁCIÓK

USB Töltő Kém Kamera 2+1 INGYEN

USB Töltő Kém Kamera 2+1 INGYEN

41990Ft. 26995.00Ft. Kosárba teszem