Spirográf Geometriai Vonalzó Készlet

VÁSÁROLD MEG ITT

Lazíts és rajzolj ámulatba ejtő mintákat, amelyek elűzik a stresszt!


  • Nem szükséges, hogy rendelkezz művészi képességekkel a menő rajzok elkészítéséhez!
  • Díszítsd fel otthonod, note... Olvass többet

VÁSÁROLD MEG ITT

-21%
Készleten. Magas kereslet! Szerezd meg a tiéd ma!
5 895 Ft.
Termékár: 7 495 Ft.

100%-ban Biztonságos vásárlás

Utánvétes fizetés

1-3 napos gyors szállítás

Első vásárlásom innen. Az ár és a tapasztalat összességében nagyon jó volt. A fiamnak születésnapja volt, és egy kicsit késtem a szülinapi ajándékokkal, de szerencsét próbáltam. A szülinapja előtt egy nappal hozták a csomagot, amely nagyon lenyűgöző. És a fiamnak nagyon tetszett az ajándék! Fogok még innen vásárolni!
Nagyon szeretem ezt az üzletet, remek termékek vannak, és az alkalmazottak azonnal válaszoltak a vásárlói kérdésekre. Nagyon ajánlom 😊
Ez a bolt lassan az egyik kedvencem lesz, ami az online vásárlást illeti. A termékekről készített képek nagyon valósághűek, pont úgy néznek ki, mint a termék, amelyet megkapsz, és ezért az árért nagyon jó. A szállítás is nagyon gyors, az ügyfélszolgálatuk pedig gyorsan reagál, és mindig megválaszolják a kérdéseket.
A termék nagyon jól be volt csomagolva, és a termék minősége tökéletes volt. A covid folyamán 3 nap alatt kaptam meg a csomagot, ami elképesztő! Nagyon-nagyon elégedett vagyok: D

Engedd szabadjára kreativitásodat, és rajzolj igézően színes mintákat!

NE HAGYD KI EZT A KÜLÖNLEGES AJÁNLATOT!

SPECIFIKÁCIÓK

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Azt hittem, hogy nehéz lesz, de nagyon könnyen meg tudtam rajzolni néhány klassz mintát. Már értem, miért írja, hogy végtelen lehetőségek vannak!

Alexandra

Egy igazán egyedi módja annak, hogy rajzolj valamit. Régebben hasonló dolgokat csináltam iránytűvel, de ez sokkal jobb és egyszerűbb. Nagyon elégedett vagyok.

Endre

Az útmutató nagyon jól működik. Elég sokszor használtam már, és a fogaskerekek egyszer sem csúsztak el. Pihentető tevékenység, minden alkalommal büszke vagyok magamra, amikor befejezek egy mintát.

Caroline
-21%
7 495 Ft. 5 895 Ft.