SOLAREOS® Kerti szolár lámpa: 6+6 INGYEN

Teremts csodálatos légkört!


  • A kerted varázslatos csodaországgá válik.
  • Nyűgözz le másokat grillezéskor.
  • Egyszerű telepítés! Nincsenek vezetékek és elemek sem.

6+6 INGYEN

 

35 895 Ft.

TÖBB TERMÉK VÁSÁRLÁSA = NAGYOBB KEDVEZMÉNY

1 2 3+
35 895 Ft. 34 895 Ft. 34 195 Ft.
SOLAREOS® Kerti szolár lámpa: 6+6 INGYEN

35 895 Ft.

Első vásárlásom innen. Az ár és a tapasztalat összességében nagyon jó volt. A fiamnak születésnapja volt, és egy kicsit késtem a szülinapi ajándékokkal, de szerencsét próbáltam. A szülinapja előtt egy nappal hozták a csomagot, amely nagyon lenyűgöző. És a fiamnak nagyon tetszett az ajándék! Fogok még innen vásárolni!
Nagyon szeretem ezt az üzletet, remek termékek vannak, és az alkalmazottak azonnal válaszoltak a vásárlói kérdésekre. Nagyon ajánlom 😊
Ez a bolt lassan az egyik kedvencem lesz, ami az online vásárlást illeti. A termékekről készített képek nagyon valósághűek, pont úgy néznek ki, mint a termék, amelyet megkapsz, és ezért az árért nagyon jó. A szállítás is nagyon gyors, az ügyfélszolgálatuk pedig gyorsan reagál, és mindig megválaszolják a kérdéseket.
A termék nagyon jól be volt csomagolva, és a termék minősége tökéletes volt. A covid folyamán 3 nap alatt kaptam meg a csomagot, ami elképesztő! Nagyon-nagyon elégedett vagyok: D

Változtasd exotikus üdülőhellyé kerted és élvezd a meleg nyári esték varázsát!

NE HAGYD KI EZT A KÜLÖNLEGES AJÁNLATOT!

SPECIFIKÁCIÓK

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Wow, a kertem tényleg teljesen máshogy néz ki éjszaka! A lámpákkal a teraszhoz vezető utat világítottam meg, és olyan, mint a mesékben!

Niki

Imádom a kinézetét! Tényleg úgy néz ki, mint egy igazi fáklya! A LED lámpák rossz idő esetén is egész éjszaka rendkívül fényesen világítanak!21.

Barbi

Mióta elköltöztünk, azon gondolkodtunk, hogyan tehetnénk menőbbé a hátsó kertet. Nos, a lámpák tökéletesnek bizonyultak! Nagyon különlegessé teszik az összejöveteleket!

Ervin
SOLAREOS® Kerti szolár lámpa: 6+6 INGYEN

SOLAREOS® Kerti szolár lámpa: 6+6 INGYEN

55495Ft. 35895Ft. Kosárba teszem