Rózsaszín kristály karkötő

VÁSÁROLD MEG ITT

Ez a gyönyörű karkötő gyengédséget és eleganciát sugároz!


  • A legjobb kiegészítő, hogy kifejezd szereteted szeretteid iránt!
  • A rendkívüli dizájn csodálatosan illeszkedik minden öltözködési stílushoz!
  • Nyűgözz le és bűvölj el mindenkit, akárhová mész!

VÁSÁROLD MEG ITT

-21%
Készleten. Magas kereslet! Szerezd meg a tiéd ma!
5 495 Ft.
Termékár: 6 995 Ft.

100%-ban Biztonságos vásárlás

Utánvétes fizetés

1-3 napos gyors szállítás

Első vásárlásom innen. Az ár és a tapasztalat összességében nagyon jó volt. A fiamnak születésnapja volt, és egy kicsit késtem a szülinapi ajándékokkal, de szerencsét próbáltam. A szülinapja előtt egy nappal hozták a csomagot, amely nagyon lenyűgöző. És a fiamnak nagyon tetszett az ajándék! Fogok még innen vásárolni!

Nagyon szeretem ezt az üzletet, remek termékek vannak, és az alkalmazottak azonnal válaszoltak a vásárlói kérdésekre. Nagyon ajánlom 😊

Ez a bolt lassan az egyik kedvencem lesz, ami az online vásárlást illeti. A termékekről készített képek nagyon valósághűek, pont úgy néznek ki, mint a termék, amelyet megkapsz, és ezért az árért nagyon jó. A szállítás is nagyon gyors, az ügyfélszolgálatuk pedig gyorsan reagál, és mindig megválaszolják a kérdéseket.

A termék nagyon jól be volt csomagolva, és a termék minősége tökéletes volt. A covid folyamán 3 nap alatt kaptam meg a csomagot, ami elképesztő! Nagyon-nagyon elégedett vagyok: D

Terjeszd a szeretetet és boldogságot minden lépésednél!

NE HAGYD KI EZT A KÜLÖNLEGES AJÁNLATOT!

SPECIFIKÁCIÓK

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Ez volt a tökéletes évfordulós ajándék a feleségemnek! A karkötő nagyon jónak tűnik, alig várom, hogy odaadjam neki. Biztos vagyok benne, hogy imádni fogja.

Ádám C.

REz egy nagyon bájos karkötő. A színek nagyon szépek, és nagyon kényelmes.

Emese V.

Tetszenek a színek és az egyedi kristályok! Igazán különlegessé teszi ezt a karkötőt. Valószínűleg ez a legszebb, amit valaha viseltem!

Klaudia P.
-21%
6 995 Ft. 5 495 Ft.