Ruhásszekrény LED fény

VÁSÁROLD MEG ITT

Hagyd, hogy a LED világítás megmutassa az utat a legjobb ruháidhoz!


  • Minden alkalommal, amikor kinyitod az ajtót, a szoba felvilágosodik egészen a hátuljáig!
  • Szereld fel egyszerűen a bútor... Olvass többet

VÁSÁROLD MEG ITT

Termékár:
-30% 9 995 Ft.
Eladási ár:
6 995 Ft.
Készleten. Magas kereslet! Szerezd meg a tiéd ma!

100%-ban Biztonságos vásárlás

Utánvétes fizetés

1-3 napos gyors szállítás

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT
2x
2x Ruhásszekrény LED fény Csomagár: 9 990 Ft. 19 990 Ft.
Első vásárlásom innen. Az ár és a tapasztalat összességében nagyon jó volt. A fiamnak születésnapja volt, és egy kicsit késtem a szülinapi ajándékokkal, de szerencsét próbáltam. A szülinapja előtt egy nappal hozták a csomagot, amely nagyon lenyűgöző. És a fiamnak nagyon tetszett az ajándék! Fogok még innen vásárolni!
Nagyon szeretem ezt az üzletet, remek termékek vannak, és az alkalmazottak azonnal válaszoltak a vásárlói kérdésekre. Nagyon ajánlom 😊
Ez a bolt lassan az egyik kedvencem lesz, ami az online vásárlást illeti. A termékekről készített képek nagyon valósághűek, pont úgy néznek ki, mint a termék, amelyet megkapsz, és ezért az árért nagyon jó. A szállítás is nagyon gyors, az ügyfélszolgálatuk pedig gyorsan reagál, és mindig megválaszolják a kérdéseket.
A termék nagyon jól be volt csomagolva, és a termék minősége tökéletes volt. A covid folyamán 3 nap alatt kaptam meg a csomagot, ami elképesztő! Nagyon-nagyon elégedett vagyok: D

Ne szenvedj többé a legjobb ruháid megtalálása által a sötétben!

NE HAGYD KI EZT A KÜLÖNLEGES AJÁNLATOT!

SPECIFIKÁCIÓK

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Nagyon szeretem ezeket a fényeket! Néha nem kapcsolom fel a világítást és két különböző zoknit veszek fel, mert nem találom! Ez a fény segít mindent látni, még a szoba végét is.

Cinti

A férjem mindig felkelt a fények felkapcsolásával, amikor munkába készülődik. Ez a fény tényleg működik és többé nem zavar a fényes lámpával minden reggel!

Orsi

Felszereltem ezeket a fényeket az éléskamránkba, mert a háznak azon részén nagyon sötét van. A kapcsoló mindig felkapcsolódik, ha kinyitom az ajtót és az egész szobát bevilágítja. Összességében jó termék.

Ali

Customer Reviews

Based on 3 reviews
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
Jószef Gál

Nagyon jó

K
Kovács Sándor

egyszerü, jó !

T
Tamás Bereczk

Ruhásszekrény LED fény

-30%
9 995 Ft. 6 995 Ft.