FURMAG® Kisállatszőr eltávolító

6 995 Ft.

VEDD MEG MOST

+ INGYENES SZÁLLÍTÁS 🚚


Tökéletes eszköz minden kisállat tulajdonosnak.


  • Távolítsd el gyorsan és egyszerűen kisállatod szőrét.
  • Ne ijeszd meg kisállatod a hangos porszívóval.
  • Minden állati és emberi szőrt eltávolít!

6 995 Ft.

TÖBB TERMÉK VÁSÁRLÁSA = NAGYOBB KEDVEZMÉNY

1 2 3+
6 995 Ft. 5 995 Ft. 5 295 Ft.
FURMAG® Kisállatszőr eltávolító

6 995 Ft.

Első vásárlásom innen. Az ár és a tapasztalat összességében nagyon jó volt. A fiamnak születésnapja volt, és egy kicsit késtem a szülinapi ajándékokkal, de szerencsét próbáltam. A szülinapja előtt egy nappal hozták a csomagot, amely nagyon lenyűgöző. És a fiamnak nagyon tetszett az ajándék! Fogok még innen vásárolni!
Nagyon szeretem ezt az üzletet, remek termékek vannak, és az alkalmazottak azonnal válaszoltak a vásárlói kérdésekre. Nagyon ajánlom 😊
Ez a bolt lassan az egyik kedvencem lesz, ami az online vásárlást illeti. A termékekről készített képek nagyon valósághűek, pont úgy néznek ki, mint a termék, amelyet megkapsz, és ezért az árért nagyon jó. A szállítás is nagyon gyors, az ügyfélszolgálatuk pedig gyorsan reagál, és mindig megválaszolják a kérdéseket.
A termék nagyon jól be volt csomagolva, és a termék minősége tökéletes volt. A covid folyamán 3 nap alatt kaptam meg a csomagot, ami elképesztő! Nagyon-nagyon elégedett vagyok: D

Otthonod legyen mindig tiszta és állatszőrmentes!

NE HAGYD KI EZT A KÜLÖNLEGES AJÁNLATOT!

SPECIFIKÁCIÓK

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Két kutyánk van, mindenhol ott van a szőrük! Különösen tavasszal, amikor melegszik az idő! Igazi kihívás volt állandóan tisztán tartani a házat és kiporszívózni minden szobát. Most már, ha látok egy szőrfoltot, csak átgörgetem, és sokkal tisztább lesz a ház!

Zita

Ez a szőrtelenítő fantasztikus! A kutyám mindig rám ugrik, amikor munkába megyek, és nagyon nehéz leszedni a szőrt magamról. Ez a kis eszköz nagyon sokat segít és szőrmentesen mehetek dolgozni!

Geri

Több macskám is van és a kanapék és a párnák mindig tiszta szőrösek. Tényleg sok ideig tart kézzel összeszedni mindet. Ezzel a hengerrel tényleg rengeteg időt spórolok meg, és már nem annyira bosszant, amikor látom, hogy a macskáim játszanak a kanapén!

Enikő

Customer Reviews

Based on 2 reviews
50%
(1)
50%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
János Szabó
Szőreltávolító

Teljesíti amit ígér.

G
Györgyné Reinitz
1155=Mézeskalács tér 3.

Elégedett vagyolk a termékkel.

Köszönjük pozitív értékelését. Örülünk, hogy termékünk elnyerte tetszését.