Cellulit Csökkentő Spray

8 999 Ft.

VEDD MEG MOST

+ INGYENES SZÁLLÍTÁS 🚚


Ez a forradalmi spray egy hatékony megoldás a makacs és a nem vonzó narancsbőrre, hogy felfedd az alatta lévő tökéletes bőrt!


  • Mondj búcsút a narancsbőrnek és a felszíni zsírnak és ragyogj a magabiztosságtól!
  • Elősegíti a bőr alatti zsír gyorsabb égését és karcsúsítja a derekat.
  • A természetes összetevők káros vegyszerek nélkül gyorsan felszívódnak.
  • Hatékonyan segíti csökkenteni a gynecomastia-t.

8 999 Ft.

TÖBB TERMÉK VÁSÁRLÁSA = NAGYOBB KEDVEZMÉNY

1 2 3+
8 999 Ft. 7 999 Ft. 7 299 Ft.
Cellulit Csökkentő Spray

8 999 Ft.

Első vásárlásom innen. Az ár és a tapasztalat összességében nagyon jó volt. A fiamnak születésnapja volt, és egy kicsit késtem a szülinapi ajándékokkal, de szerencsét próbáltam. A szülinapja előtt egy nappal hozták a csomagot, amely nagyon lenyűgöző. És a fiamnak nagyon tetszett az ajándék! Fogok még innen vásárolni!
Nagyon szeretem ezt az üzletet, remek termékek vannak, és az alkalmazottak azonnal válaszoltak a vásárlói kérdésekre. Nagyon ajánlom 😊
Ez a bolt lassan az egyik kedvencem lesz, ami az online vásárlást illeti. A termékekről készített képek nagyon valósághűek, pont úgy néznek ki, mint a termék, amelyet megkapsz, és ezért az árért nagyon jó. A szállítás is nagyon gyors, az ügyfélszolgálatuk pedig gyorsan reagál, és mindig megválaszolják a kérdéseket.
A termék nagyon jól be volt csomagolva, és a termék minősége tökéletes volt. A covid folyamán 3 nap alatt kaptam meg a csomagot, ami elképesztő! Nagyon-nagyon elégedett vagyok: D

A narancsbőr egy makacs probléma, amely által sok ember nagyon megkérdőjelezi a saját testét.

NE HAGYD KI EZT A KÜLÖNLEGES AJÁNLATOT!

SPECIFIKÁCIÓK