Bőrtisztító Zöldtea Agyag 2+1 GRATIS

VÁSÁROLD MEG ITT

Tisztítsd a bőröd és nyisd meg a pórusaid a tisztító agyagmaszkkal aktív zöldtea anyaggal, amelyek tisztítják a bőröd és eltávolítanak minden szennyeződést! 


VÁSÁROLD MEG ITT

Termékár:
-52% 33 000 Ft.
Eladási ár:
15 995 Ft.
Készleten. Magas kereslet! Szerezd meg a tiéd ma!

100%-ban Biztonságos vásárlás

Utánvétes fizetés

1-3 napos gyors szállítás

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT
2x
2x Bőrtisztító Zöldtea Agyag 2+1 GRATIS Csomagár: 27 990 Ft. 66 000 Ft.
Első vásárlásom innen. Az ár és a tapasztalat összességében nagyon jó volt. A fiamnak születésnapja volt, és egy kicsit késtem a szülinapi ajándékokkal, de szerencsét próbáltam. A szülinapja előtt egy nappal hozták a csomagot, amely nagyon lenyűgöző. És a fiamnak nagyon tetszett az ajándék! Fogok még innen vásárolni!
Nagyon szeretem ezt az üzletet, remek termékek vannak, és az alkalmazottak azonnal válaszoltak a vásárlói kérdésekre. Nagyon ajánlom 😊
Ez a bolt lassan az egyik kedvencem lesz, ami az online vásárlást illeti. A termékekről készített képek nagyon valósághűek, pont úgy néznek ki, mint a termék, amelyet megkapsz, és ezért az árért nagyon jó. A szállítás is nagyon gyors, az ügyfélszolgálatuk pedig gyorsan reagál, és mindig megválaszolják a kérdéseket.
A termék nagyon jól be volt csomagolva, és a termék minősége tökéletes volt. A covid folyamán 3 nap alatt kaptam meg a csomagot, ami elképesztő! Nagyon-nagyon elégedett vagyok: D

Eltömődött pórusoktól, olajos vagy száraz bőrtől szenvedsz?

  • A zöldtea maszk zöldtea kivonatot és természetes növényi esszenciát tartalmaz, hogy behatoljon a bőr mély rétegébe és kiegyensúlyozza a bőr olajkiválasztását, hogy megtisztítsa a szennyeződésektől.
  • A maszk mélyen a bőr pórusaiban dolgozik, felszívja az olajtöbbletet, és egy mély, gyengéd tisztítást végez a bőrben, nélkülözhetetlen táplálékot és hidratálást biztosítva.
  • Egy teljesen természetes, biztonságos és hatékony módja a bőr mitesszerektől, pattanásoktól, és más szennyeződésektől való megtisztításának, amelyeket az eltömődött pórusok okoznak.
  • Ez a kezelés egy kiváló módja a nehéz napok utáni lazításnak, mert felfrissültnek és energiadúsnak fogod magad érezni.

NE HAGYD KI KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNKAT!

VÁSÁROLJ MOST!
  • Nettó tömeg: 3x 40 g
  • Fő alapanyagok: Zöldtea, Glicerin
-52%
33 000 Ft. 15 995 Ft.