7 095 Ft.


Hanksome fésű 3 az 1-ben

Nyűgözz le mindenkit terjedelmes frizuráddal!


  • Kényeztesd magad mindennap egy gyönyörű frizurával!
  • Gondoskodj a hajadról, és ne hagyd, hogy töredezetté és sérültté váljon!
  • Gyors és egyszerű megoldás, hogy mindig te nézz ki a legjobban.

7 095 Ft.

TÖBB TERMÉK VÁSÁRLÁSA = NAGYOBB KEDVEZMÉNY

1 2 3+
7 095 Ft. 6 095 Ft. 5 395 Ft.
Hanksome fésű 3 az 1-ben

7 095 Ft.

Első vásárlásom innen. Az ár és a tapasztalat összességében nagyon jó volt. A fiamnak születésnapja volt, és egy kicsit késtem a szülinapi ajándékokkal, de szerencsét próbáltam. A szülinapja előtt egy nappal hozták a csomagot, amely nagyon lenyűgöző. És a fiamnak nagyon tetszett az ajándék! Fogok még innen vásárolni!
Nagyon szeretem ezt az üzletet, remek termékek vannak, és az alkalmazottak azonnal válaszoltak a vásárlói kérdésekre. Nagyon ajánlom 😊
Ez a bolt lassan az egyik kedvencem lesz, ami az online vásárlást illeti. A termékekről készített képek nagyon valósághűek, pont úgy néznek ki, mint a termék, amelyet megkapsz, és ezért az árért nagyon jó. A szállítás is nagyon gyors, az ügyfélszolgálatuk pedig gyorsan reagál, és mindig megválaszolják a kérdéseket.
A termék nagyon jól be volt csomagolva, és a termék minősége tökéletes volt. A covid folyamán 3 nap alatt kaptam meg a csomagot, ami elképesztő! Nagyon-nagyon elégedett vagyok: D

Végre megfeledkezhetsz a „rossz haj napokról”!

NE HAGYD KI EZT A KÜLÖNLEGES AJÁNLATOT!

SPECIFIKÁCIÓK

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Ez az fésű nagyon sokat segített abban, hogy a természetesen lapos és vékony hajam egy nagyon terjedelmes frizurává alakítsam! Alig várom, hogy több frizurával is kísérletezgethessek!

Gabriella

Tényleg nincs pénzem arra, hogy fodrászhoz járjak drága pénzért, ezért nagyon izgatott voltam, hogy kipróbálhattam ezt a fésűt! Miután kísérleteztem vele egy kicsit, valóban látom a különbséget, és imádom!

Emese

Régóta keresek már ilyen fésűt. Szép és gyengéd, és egyáltalán nem húzza a hajam! A hajam most nagyon puha és sima! Nagyon ajánlom mindenkinek, aki dúsabb hajat szeretne!

Dorina
Hanksome fésű 3 az 1-ben

Hanksome fésű 3 az 1-ben

9995Ft. 7095Ft. Kosárba teszem